« BEMUTATKOZÁS »

A Soroksári Buci Pékség első sütőüzeme 1994-ben kezdte meg működését.
Soroksári Buci Pékség
Tóth Ferenc és családja indította el a vállalkozást, amely a kezdetek óta nagyon sokat fejlődött, de legfőbb értékét, - a családias jellegét - azóta sem veszítette el.
A Pékséget jelenleg a ROZSKER Kft. üzemelteti.
Soroksári Buci Pékség
Friss pékáru Hagyományosan jó kapcsolatot ápolunk közvetlen lakókörnyezetünkkel.
Aktívan részt veszünk Soroksár közéletében, támogatjuk a kerületben lévő iskolákat, óvodákat, a hagyományőrző egyesületeket. Pályázatokat, versenyeket hirdetünk a helyi gyermekközösségeknek, az elkészült pályaművekből kiállítást szervezünk, és a gyerekek örömére mindig "Buci"sütivel vendégeljük meg a résztvevőket.

Partnerüzleteinken kívül 15 saját pékszaküzletünket látjuk el friss pékáruval naponta.
Termékválasztékunk igen széles, egyaránt megtalálhatóak benne a hagyományos, kovászolt technológiával készült kenyerek, és a modern táplálkozási igényeket is kielégítő teljes kiőrlésű liszt hozzáadásával készülő kenyérféleségek, péksütemények.
Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre: szakembereink nagyon gondosan válogatják ki a legjobb alapanyagokat, hiszen csak így tudjuk elérni, hogy a termékeink finomak és egészségesek legyenek.

Friss pékáru
Soroksári Buci Pékség "A pékáru próbája a frissesség"

A fenti szlogennek nálunk valós tartalma van, ezért mintaboltjainkba naponta többször is szállítunk friss árut, illetve néhány üzletünkben már helyben sütjük a süteményeket, hogy az áru valóban friss legyen a nap bármely szakában. Azt a célt tűztük magunk elé, hogy a már meglévő és a jövőben nyíló összes szaküzletünkben megteremtsük a "helyben sütés" lehetőségét, hogy a vevő akkor vehesse meg a péksüteményeinket, amikor azoknak a legmagasabb az élvezeti értéke.

A fejlődést számunkra nem a számokban mérhető teljesítménynövekedés jelenti, hanem egy igényes vevőkör megszerzése és megtartása a szaküzletek vonzáskörzetében, akik egyértelműen a kiváló minőség és az udvarias, korrekt kiszolgálás miatt választanak minket.

Soroksári Buci Pékség, ROZSKER KFT.

Székhely:2351 Alsónémedi, Róna u. 2.
Telephely:1238 Budapest Grassalkovich u. 143.